Mr247Bet hoogtepunten: Chelsea vs. Bournemouth Premier League 2022/23 | Mr247Bet.nl

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Chelsea keert terug naar de winnende tactieken met een goede overwinning op het moeilijk hebbende Bournemouth, maar Graham Potter was nog steeds teleurgesteld na het zien van Rhys-James die van het veld af moet door een blessure, net na zijn terugkeer naar het veld. Kai Havertz gaf De Blues een vroege voorsprong op 16 minuten met Mason Mount, die de score verdubbeld op 24 minuten. Chelsea heeft de wedstrijd hierna in controle en Bournemouth krijgt ze niet bijgehouden.

Inhoudsopgave

The Blues staan nu op de zevende plek, net onder de top 6, maar met alleen maar winnende teams, zijn ze nog steeds redelijk ver van een top 4 plek. Mason Mount had een goede wedstrijd na zijn redelijk losse prestaties met het Engelse nationale team en dit moet uitdagend zijn voor Potter.

Bournemouth aan de andere kant, waren redelijk plat met Kieffer Moore en Dominic Solanke, die zelden indruk maakte op het veld. Ze liggen nu op de 14e plek met 16 punten, net boven de degradatie zone, dus zullen moeten verbeteren op de prestaties als ze dit seizoen willen overleven. Toegegeven, het South Coast team heeft zich goed hersteld na het ontslaan van Scott Parker, maar hebben nog steeds tegen de top teams geleden, na een desastreuze 9-0 klop tegen Liverpool.

Deze overwinning was de eerste in zes wedstrijden voor Chelsea, die een 62% balbezit hadden, met 11 schoten, waarvan 5 op doel. Kai Havertz kijkt opgetogen onder Potter met zijn vrije rol, terwijl andere spelers ook van de gelegenheid gebruik maken om zich te laten zien.

Als je op zoek bent naar wat goede odds voor de English Premier League, moet je eens op b-bets.com kijken en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op Mr247Bet.nl.

Chelsea vs. Bournemouth eindscore

Chelsea eet de hele wedstrijd al vroeg op en voor het half uur merk. Kai Havertz opent het scoren op de 16e minuut, Mason Mount verdubbeld de score op de 24e minuut, na een assist van Havertz

Penalty in de wedstrijd0 %

Chelsea heeft 62% balbezit door de wedstrijd en dit resulteerd in twee doelpunten die nodig waren voor de overwinning. The Blues hadden ook 11 schoten, met in totaal 5 op doel.

Penalty in a wedstrijd0 %

Bournemouth kon de bal maar voor 28% houden door de wedstrijd, maar hebben in die 38% wel acht schoten met vier op doel.

doelpunten per minuut

Totaal aantal doelpunten
10 minsChelseaBournemouth
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsChelseaBournemouth
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Chelsea scoort twee doelpunten in de eerste 30 minuten om Bournemouth met 2-0 te verslaan.

hoekschoppen en kaarten – Chelsea vs. Bournemouth

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?